Omegnen

www.vestkystlejlighed.dk                   

Lejlighed midt i ferielandet

Løkken er en rigtig familieby, med mange aktiviteter for alle aldre. Villa Maalets ferielejlighed ligger tæt på både byens torv med butikker og restauranter, men også i gåafstand til Vesterhavet og en rigtig børnevenlig badestrand.

I sommerperioden er det oplagt for børnefamilien, at deltage i sandkonkurrencen hver onsdag på den bilfrie strand lige nord for molen. Sandkonkurrencen har snart eksisteret i 100 år, og den er et sikkert hit, for der er præmier til alle deltagende børn.

Lige udenfor byen kan man i cykelafstand nemt og sikkert komme til Børglum Kloster, som med sine historiske bygninger og spændende kunstudstillinger helt sikkert er et besøg værd.

Andre ture i nærområdet kunne være til Lønstrup og Blokhus med gallerier, kunsthåndværk og arbejdende værksteder, en heldagsudflugt til Fårup Sommerland, eller bare fred og ro ved den nærliggende fiskepark!

Naturens luner kan også prøves af, når man vandrer rundt i sandmasserne ved Rubjerg Knude.

Længere ture i bil er oplagte mål som Skagen og Ørnereservatet i Tuen. Og er man på de kanter, er det jo næsten obligatorisk, at tage forbi det blå ishus i Tversted.

_____________________________________________________________

Ferielejlighed i Løkken • Vendelbogade 27 - 9480 Løkken • +45 6170 5206